Reserveren

annabeltuithof.work-539

Yes! it's
party time!

Of het nu gaat om een verjaardag, babyshower of bruiloft, bij yesyes zijn we klaar voor elk type feest, van intieme bijeenkomsten tot grote Groepen, en van informele hapjes tot uitgebreide Diners. We staan altijd klaar om met je mee te Denken en een onvergetelijke ervaring te creëren.

Bij yesyes kan toch alles?

Lunch of diner

Zorg ervoor dat je op tijd een tafeltje reserveert voor lunch of diner bij YesYes Om verzekerd te zijn van een plekje, adviseren we je om een reservering te maken. Dit kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem, waar je direct ziet welke tijden nog beschikbaar zijn. Helaas is het niet mogelijk om via sociale media te reserveren

Groepen

Bij YesYes verwelkomen we graag grote(re) gezelschappen. Zijn jullie met meer dan 10 personen en/of willen jullie meer informatie over lunchen of dineren met een groep? Stuur dan een e-mail naar info@eetbar-yesyes.nl. We helpen jullie graag verder!

Only drinks

Je bent van harte welkom voor een drankje aan onze bar, waar onze bartenders met veel plezier een heerlijke cocktail of ander drankje voor je bereiden. Bovendien biedt onze keuken heerlijke barbites die perfect samengaan met een verfrissend drankje. Voor de borrel reserveren wij geen tafels.

Zonder reservering

Je bent natuurlijk ook zonder reservering van harte welkom om een heerlijke dag te beleven.